Betafence | Omheiningen | Poorten | Schanskorven | Industrieel gaas | Hoge Veiligheid

Met 140 jaar ervaring is Betafence wereldleider in perimeterbeveiligingsoplossingen.  Wij produceren omheiningssystemen van topkwaliteit om mensen, eigendommen en bedrijven over de hele wereld te beveiligen.

SECURING WHAT MATTERS

Laat u inspireren door het CreaZen spijlenhekwerk
Compleet nieuwe composiet privacy omheining van Betafence

WAAROM KIEZEN VOOR BETAFENCE ?

Betafence global

Mondiaal

Betafence is marktleider in geïntegreerde beveiligingsprojecten en afrasteringssystemen. Wij leveren beveiligingsoplossingen aan onze klanten wereldwijd en realiseren belangrijke projecten met hoge betrouwbaarheid.

Lees meer

Betafence quality

Know-how en kwaliteit

Betafence kan terugblikken op meer dan 140 jaar hoog kwalitatieve afrasteringsoplossingen. Als marktleider in producten, service, integratie en toepassingsinnovatie, is Betafence de trendzetter voor de hele industrie.

Lees meer

Betafence secvurity

Vertrouwen

Hoog gekwalificeerd en gemotiveerde medewerkers, evenals geselecteerde partners garanderen de algehele tevredenheid van onze klanten. Betafence maakt er altijd een punt van om haar klanten te bedienen door de beste specialisten in de markt.

Lees meer

Betafence environment

Duurzame ontwikkeling

Milieubewust zijn is één van belangrijkste doelstellingen van Betafence. Wij maken gebruik van de allerbeste technologieën en materialen om een duurzame ontwikkeling te garanderen.

Lees meer

Wees vernieuwend met uw omheining!
Neem een foto en ontwerp uw Betafence omheining in slechts 5 stappen!
Breaking news


Betafence is marktleider in geïntegreerde perimeterbeveiliging en -afsluitingen. Voor de overheid, eindklant, industrie, bedrijfterreinen, ... Ons doel is om te beschermen waar mensen écht waarde aan hechten. We willen een betrouwbare partner zijn bij het leveren van producten, oplossingen en diensten. Deze visie achten wij te bereiken door te focussen op drie elementen: duurzame samenwerkingsverbanden met onze klanten, een uitstekende kwaliteit en innovatie. We begrijpen dat de nood om zich veilig te voelen steeds groter en groter wordt en wij zijn toegewijd om alles te beschermen waar de mensen waarde aan hechten.

Bekend als marktleider in perimeterbeveiligingen met meer dan 140 jaar ervaring, zijn onze producten beschikbaar in meer dan 100 landen, met 30 verkoopkantoren en agentschappen, groothandelaars, retailers en plaatsers. Dankzij onze ‘Dealer Locator’ kunt u bovendien snel en gemakkelijk een groothandelaar, retailer of plaatser in uw buurt terugvinden. Klik hier en ontdek onze “Dealer Locator”.

Onze expertisedomeinen gaan van het beveiligen van grenzen, energiecentrales, infrastructuur tot leefwijze. De beveiligingsoplossingen kunnen voldoen aan uiteenlopende vereisten. Een gespecialiseerd team zal de meest passende aanpak voorstellen bij een specifieke situatie. Alsook het vereiste veiligheidsniveau en de risicoanalyse worden naderhand bekeken. We kunnen onderscheiden vijf soorten functionaliteiten: afbakening, ontrading, vertraging, detectie en toegangscontrole. Maar niet enkel de professional, ook de consument kan bij Betafence terecht! Het plaatsen van een schutting, tuinomheiningen  en tuinschermen wordt een koud kunstje! Er zijn heel wat mogelijkheden, vergeet de houten tuinschermen maar ontvang wat meer informatie over composiet, pvc, kunststof en de verschillende kleuren die Betafence te bieden heeft. Van een klassieke naar een ultra moderne tuinomheining, van lage naar hoge prijzen. De keuze ligt bij u. 

Bijna zo goed als al onze producten bezitten over een garantie van 10 jaar. Dit is echter afhankelijk van het type product, de installatie en de locatie. Daarenboven zijn onze poorten CE gecertificeerd en bieden we een uitstekende service-na-verkoop aan in geval van vragen & problemen.

We maken gebruik van de allerbeste technologieën en materialen om duurzame ontwikkeling te garanderen. We monitoren alle productieprocessen met zorg, op een transparante en betrouwbare manier: van emissiebeperking tot het verlagen van ons energie-, water- en gasverbruik en het beheer van ons afval.

U heeft zeker al gehoord van onze gepatenteerde producten: Nylofor 3D, Bekafor Classic tuinafsluitingRobusta schuifpoort, Bekafix palen, ... Wenst u een omheining met stijl, iets modern? Neem dan zeker een kijkje bij het CreaZen spijlenhekwerk. De natuurlijke look bekomt u met een Zenturo Super gevulde wand. Vul de wand met stenen, kokosschelpen, houten boomstammen, etc.. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een mooie tuin start immers met een mooie omheining, niet? Bekijk het brede assortiment van Betafence en ontdek de vele voordelen! Elk met zijn eigen uitstraling...

Wenst u meer duidelijke info? Klik op het contactformulier en we houden u graag verder op de hoogte! Leer meer kennen over de omheiningen voor uw tuin en laat je leiden door de kleuren van ons assortiment.

Bij het kiezen van Betafence omheiningen en poorten kiest u voor producten met een lange levensduur. Producten die tevens onderhoudsvriendelijk zijn en die uw bezittingen / kinderen / dieren  beschermen en beveiligen. Want Betafence, beveiligt wat écht telt!

 

TOP