Schuifpoorten

De controle over uw bedrijf is de sleutel om een stroom van voertuigen te beheren en de veiligheid van uw diensten te waarborgen. Betafence biedt verschillende modellen en oplossingen van schuifpoorten om uw ingang te controleren. Onze schuifpoorten worden gepresenteerd op rail of vrijdragend, manueel, motorisch of gemotoriseerd, maar voldoen altijd aan de regelgeving en CE-normen, in elke situatie. Raadpleeg ons gamma om uw perimeter af te sluiten met professionele poorten met een lange levensduur.

Robusta SR schuifpoorten op rail zijn prijsinteressant, bewezen betrouwbaarheid en worden toegepast in diverse omgevingen. Het verzorgende design is de kwaliteitsgarantie voor de Robusta schuifpoorten.

Troeven
- Bedrijfszekerheid
- Veiligheid
- Compleet systeem
- Harmonieus

Flyer Robusta SR schuifpoort

De Bekamatic SC geautomatiseerde vrijdragende schuifpoort: “Dé expertpoort”. Praktische ervaring gecombineerd met Betafence technische knowhow.

Troeven
- Uitgebreid assortiment
- Compleet systeem
- Harmonie
- Stevige constructie
- Elektrische kast
- Ontwikkeld voor intensief gebruik

Flyer Bekamatic Schuifpoort

De Egidia® vrijdragende schuifpoorten zijn ontwikkeld voor industrieel en frequent gebruik. Het Egidia ontwerp biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Troeven
- Breed assortiment
- Prijs-kwaliteit
- Veiligheid
- Voorgemonteerd

Flyer Egidia Schuifpoort

De Robusta® vrijdragende schuifpoorten laten een eenvoudige installatie toe in alle situaties.

Troeven
- Uitgebreid assortiment
- Veiligheid
- Compleet systeem
- Harmonie

Flyer Robusta SC schuifpoort


TOP