Mobiele afsluitingen

Met bekende referenties zoals racecircuits, wielerwedstrijden, de organisatie van wereldkampioenschappen voetbal, concerten maar ook de veiligheid van monumenten tijdens de renovatie ervan, zijn wij in staat om u tijdelijke oplossingen te bieden, van laag tot hoog beveiligd. Raadpleeg ons assortiment.

Filter :+

Schuine, specifieke veiligheidsnadars vooral toegepast in de laatste lijn voor de aankomst van wielerwedstrijden, veiligheid voor renners en publiek.

Troeven
- Kwaliteit
- Flexibiliteit
- Service

Flyer Cyclosecure

Volledig of half gesloten werfhekkens voor zichtbelemmering op bouwwerven of evenementen

Troeven
- Stevig en duurzaam
- Diverse kleuren

Het Tempofor® C assortiment omvat een assortiment van diverse types dranghekkens voor tijdelijke bescherming & controle van mensen, voertuigen en goederen.

Troeven
- Kwaliteit & levensduur
- Flexibiliteit
- Service

Het Tempofor® F assortiment omvat een compleet, verplaatsbaar afrasteringssysteem voor tijdelijk en praktisch afrasteren van vb. bouwwerven.

Troeven
- Kwaliteit en duurzaamheid
- Flexibel
- Service

De Tempofor® schuifpoort is specifiek ontworpen om controle en veilige toegang te bieden tot bouwplaatsen, tijdelijke voorzieningen en evenementen.

Troeven
- Uniek ontwerp
- Gemakkelijke installatie
- Mobiliteit
- Kwaliteit

Flyer Tempofor

Een uitgebreid assortiment aan toebehoren voor mobiele afrasteringen behoren tot ons assortiment. Deze behoren tot de Betafence werfhekkens Tempofor. 

Flyer Tempofor


TOP