Bookmark add to favoritesZu Favoriten hinzufügen Contacteer ons MediathekMediathek
Array ( )

KNOWHOW EN KWALITEIT

Betafence heeft meer dan 135 jaar ervaring in afsluitingen van de hoogste kwaliteit. Als marktleider op gebied van producten, service-integratie en toepassingsinnovatie bepaalt Betafence de normen voor de volledige afrasteringsindustrie.

De kwaliteitsdoelstellingen van Betafence  

  • De totale tevredenheid van onze klanten realiseren
  • Efficiënt beheren van onze processen
  • Continu verbeteren

De maatregelen die werden genomen om deze doelstellingen te bereiken

Jaarlijks krijgt het voltallige personeel binnen de firma prestatie-indicatoren (KPI’s) opgelegd om de doelstellingen van de groep te kunnen bereiken. Tegemoet komen aan de noden van de klant staat daarbij steeds voorop.

Betafence beschikt over het ISO 9001 -kwaliteitscertificaat

Dankzij de relatie die we hebben opgebouwd met onze klanten kunnen we nieuwe producten en diensten ontwikkelen die perfect inspelen op hun behoeften. Uiteraard verliezen we de bestaande procedures en parameters daarbij niet uit het oog.

Onze productie- en prestatieprocessen bijschaven is een zaak van alle medewerkers binnen de groep. Iedereen wordt dan ook uitgenodigd om initiatieven te nemen die daartoe bijdragen. Zo timmert iedereen met zijn ideeën en acties mee aan ons succes.

Nieuwe producten en productiemethoden vinden hun weg naar de markt binnen een goed afgelijnd kader. Dergelijke projecten zijn onmisbaar willen we tegemoetkomen aan de verwachtingen van onze klanten en het groei-objectief van onze partnerondernemingen.

Al onze personeelsleden krijgen regelmatig opleidingen en informatie opdat hun competenties en de kwaliteit van hun werk toenemen.
De directie haalt, wat human resources betreft, alle middelen uit de kast om de kwaliteitsdoelstellingen te behalen.

Klik hier om het volledige ISO 9001 -certificaat en bewijs van kwaliteit te bekijken

certification-iso-9001-betafence-600x450.jpg
 

AEO gecertifieerd

Betafence Belgium NV is AEO gecertifieerd. 

aeo_logo-300x300px.jpg

Kwaliteit: een heel concreet begrip

  • Op alle Polyester, PVC of Zincalu® Super gecoate Betafence afrasteringsproducten in een niet-corrosieve omgeving geldt een standaard garantie van 10 jaar.  Deze garantie wordt ook toegepast op een beperkt aantal opgesomde “EXTREME”-producten wanneer zij in een sterk corrosieve omgeving of dichtbij de zee worden geïnstalleerd. Deze producten worden afzonderlijk vermeld op de productlijst. Deze garantie is geldig in Europese landen. Klik hier voor de Betafence garantievoorwaarden en de lijst met de specifieke garantie per product.

logos-guarantee-10-10extreme.jpg

Meer informatie over Betafence

Wereldwijd bereik

betafence-groupe-cloture-portail-jardin

Vertrouwen

valeur-groupe-betafence-cloture

Duurzame ontwikkeling

engagement-betafence-cloture-portail-developpment-durable

Nieuws

open
HAUT