NYLOFOR 3D SUPER
optimale beveiliging en unieke afrastering met specifieke 3D plooi

Het Nylofor® 3D Super afrasteringssysteem met specifieke 3D plooi en extra zware horizontale draden verleent een optimale beveiliging en een uniek design.

Troeven
- Zeer grote stevigheid
- Hoog veiligheidsniveau
- Heel lange levensduur
- Totaalsysteem

NL - Flyer Nylofor 3D Super

Beveiligingsindex:
Prijsindex:
Kleur:
Betafence guarantee 10 years pes

Technische informatie

De extra sterke neus

Nylofor 3D Super-Maori
Een 'hongi' is de groet van de sterke en trotse Maori mensen, de inheemse bevolking van Nieuw-Zeeland. Letterlijk, het betekent: het delen van uw adem van het leven met elk andere. Deze intieme neus begroeting geeft aan dat u thuishoort naar een hechte groep en dat u bereid zijn te helpen en te beschermen elkaar van elk gevaar te vrijwaren. Dus het kan goed worden vergeleken met de Betafence ethos dat streeft naar een even nauw partnerschap met haar klanten. 

Panelen

De Nylofor 3D Super panelen zijn uit zwaar gelast gaas, 2500 mm breed en beschikbaar in verschillende hoogtes. De 3D Super afsluitingen hebben aan 1 zijde verticale prikkels van 30 mm, naar boven of naar onder te plaatsen. 

  • Standaard maasgrootte: 200 x 50 mm 
  • Maasgrootte van de versterking: 200 x 50 mm 
  • Draaddiameter: Horizontaal: 8,00 mm, Verticaal: 5,00 mm 

Aanbevolen palen

Paal Nylofor

square-post

De panelen worden op de voorzijde van de palen (60 x 60 mm) bevestigd d.m.v. klemmen en veiligheidsbouten. De palen zijn uit gelaste buis en zijn voorzien van inserts voor de bevestiging van de panelen aan de palen. De palen zijn voorzien van een kunststof dop.

Bekafix

Bekafix

De panelen worden zijdelings aan de palen bevestigd met specifieke metalen bevestigingsklemmen. De veiligheid kan versterkt worden door een veiligheidsbout in de metalen klem te bevestigen. De palen zijn uit gelaste buis in “H” vorm (70 x 44 mm) en voorzien van een kunststof afsluitdop.

Bekafix Ultra

Bekafix Ultra

Voor medium of hoge veiligheidstoepassingen worden Bekafix Ultra palen aanbevolen. Zijdelingse bevestiging van de panelen d.m.v. specifieke metalen veiligheidsbevestigingsklemmen met slotbout en afbreekmoer. Gelaste palen (70 x 44 mm) in H-profiel met uitsparingen voor het bevestigen van de panelen. Voorzien van een kunststof afsluitdop.

UNILOX

Unilox Betafence

Kies voor UniLox, de universele metalen afrasteringspaal die is ontworpen om zich aan te passen aan elke situatie. Zijn universele installatiemethode en compatibiliteit met meerdere panelen zullen u overtuigen.

Poorten

Het Nylofor 3D Super systeem is helemaal af en veilig met Nylofor of Robusta draai- of schuifpoorten.

Bedekkingsprocédé & Kleur

Bedekkingsprocédé 
De panelen zijn vervaardigd uit verzinkte draden. Vervolgens wordt een adhesielaag aangebracht voor een perfecte hechting met de polyestereindlaag (min.100 micron). De palen zijn in- en uitwendig verzinkt (min. 275 g/m., beide zijden gecombineerd), volgens Euronorm 10346. Daarna wordt een adhesielaag aangebracht en geplastificeerd (min. 60 microns).
Bekafix Ultra palen : Magnelis binnen en buiten verzinkt (310 g/m² beide zijden gecombineerd) en polyester geplastificeerd (min.100 microns).

Kleur

  • Groen RAL 6005
  • Andere kleuren op aanvraag
 Hoogte afrastering  Afmetingen panelen  Aantal versterkingen  Paallengte*

(mm)

B x H (mm)

per paneel

(mm)

 1030   2500 x 1030   2   (te combineren met andere hoogtes)

1630

2500 x 1630

3

2400

2030

2500 x 2030

4

2700

2430

2500 x 2430

4

3100

3030

2500 x 3030

4

3700

* paallengte kan variëren afhankelijk van het gekozen paaltype

Installatie Nylofor met bekafix palen

Selecteer de producten die u wenst op te nemen in uw bestektekst.  Zeker aandacht besteden bij de selectie van compatibele paneel- /rol- en paalsystemen.  Na het klikken op “Genereer uw bestektekst”, ontvangt u een PDF document met gedetailleerde beschrijving.

Verwerking download, wacht even.

Als u een ander product aan uw bestektekst wenst toe te voegen, dient u een nieuwe configuratie aan te maken op onze bestektekst-pagina

Krijg toegang tot onze bibliotheek van gratis BIM Objecten/Tekeningen en download Betafence producttekeningen in CAD of Revit formaat door op de relevante logo's te klikken


TOP