TEMPOFOR MOBIELE AFRASTERINGEN
De effectieve tijdelijke beveiliging

04/11/2022

De mobiele omheiningen van Betafence bieden effectieve tijdelijke beveiliging van bouwwerven evenals controle van mensen, voertuigen en goederen.

Met onze brede waaier aan opties is er een passende oplossing voor de meest uiteenlopende toepassingen - van sportevenementen of muziekfestivals tot bouwterreinen.

 • Tempofor® F assortiment: Stevige mobiele panelen die bijzonder geschikt zijn voor het afsluiten van bouw- en industrieterreinen en evenementen.
 • Tempofor® B assortiment: Gesloten of half open/half gesloten panelen. Verzinkt stalen kader met geprofileerde & gecoate plaatvulling. Ideaal voor zones of terreinen die moeten worden afgeschermd tegen inkijk.
 • Tempofor® C assortiment: Tijdelijke afsluitingen, speciaal ontworpen voor het onder controle houden van mensenmassa's bij grote evenementen of het begeleiden van voetgangers bij wegwerkzaamheden.

 

Tempofor

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR DE TIJDELIJKE OMHEININGEN VAN BETAFENCE ?

 1. Voor hun degelijkheid en kwaliteit, essentiële argumenten voor onze klanten. Deze robuuste tijdelijke omheiningen zijn bestand tegen meervoudig hergebruik.
   
 2. Hun Duitse fabricatie en de deskundigheid van onze teams.
   
 3. Wij houden voorraad beschikbaar in onze Duitse fabriek om snel aan de vraag van klanten op korte termijn te kunnen voldoen.
   
 4. Onze mobiele omheiningen zijn allemaal vooraf verzinkt of vuurverzinkt voor een langdurige bescherming tegen corrosie in alle weersomstandigheden.
   
 5. De fabricagekwaliteit van de panelen dankzij het individuele lassen van elke draad op het kader.
 

6. Het Betafence-assortiment is geschikt voor een brede waaier aan toepassingen, met verschillende draaddiameters, maaswijdten, hoogtes, en voor sommige, anti-klimfuncties.

7. Op elk Tempofor® paneel kan een gepersonaliseerd naambordje worden bevestigd om een evenement of verhuurbedrijf of aannemer of klant te promoten.

8. De eenvoudig te installeren schuifpoort van Betafence is ontworpen en geproduceerd om de toegang tot bouwplaatsen, tijdelijke faciliteiten en evenementen te controleren en te beveiligen.

9. Betonnen en gerecycleerde kunststofblokken zijn beschikbaar, en kunnen gelijktijdig met de werfpanelen worden geleverd.

10. De mobiele Tempofor® systemen helpen de bewegingen van de menigte in te perken en de veiligheid van iedereen te garanderen zonder afbreuk te doen aan het plezier van het evenement.

 
Tempofor
Tempofor C
Tempofor 4 Tubes

PROJECTREFERENTIE: DOELTREFFENDE TIJDELIJKE VEILIGHEID

Locatie: Singapore
Geïnstalleerd product: Tempofor® assortiment

Met meer dan 250.000 toeschouwers die worden verwacht bij de F1 straatrace in Singapore, hadden de organisatoren van het evenement zeer specifieke logistieke en voetgangersveiligheidsvereisten voor tijdelijke omheiningen. Net als in Monaco vindt deze race plaats midden in de stad en niet op een gesloten circuit.

In samenwerking met KBR (die het circuit ontwierp), ontwierp Betafence een werkbare tijdelijke perimeteroplossing die beantwoordde aan de unieke behoeften van het project, waaronder:

 • toeschouwersbeveiliging en debietcontrole
 • verduisteringsbeveiliging
 • snelle en minimale installatie en demontage
 • gemakkelijke stockage en transport
 • flexibiliteit om tegemoet te komen aan veranderende en onvoorziene omstandighedn ter plaatse

UUiteindelijk werden meer dan 20 km tijdelijke omheiningen ingezet op en rond het circuit.

 
Singapore Tempofor

TOP