PERIMETER BEVEILIGING VOOR GEVANGENISSEN - WHITE PAPER
Download onze aanbevelingen

17/04/2019

Perimeter beveiliging. Beletten dat gevangenen ontsnappen is uiteraard een kritische functie van een correctionele instelling. Dat vereist een stabiele integratie van alle beveiligingssystemen in één beheersplatform dat real-time controle toelaat.

Betafence projects team en een externe specialist hebben deze white paper geschreven om ondersteuning te bieden bij het voorschrijven van de beste oplossing, afhankelijk van de behoefte: afschrikken, vertragen en/of detecteren.

Securifor on prison
Barbed wire

De voortdurende toename van de gevangenispopulatie zorgt voor een enorme druk op de correctionele autoriteiten en maakt het steeds moeilijker om veiligheidsfaciliteiten te bieden aan bezoekers, het gevangenispersoneel en de gedetineerden.

Terwijl de gevangenispopulatie toeneemt, neemt het aantal gevangenisbewakers af, waardoor er in veel gevallen sprake is van een ernstig gebrek aan personeel in de gevangenis. Tegelijkertijd komen gevangenissen meer en meer ‘open te staan’ voor de buitenwereld. Ze brengen steeds meer mensen en voertuigen naar de gevangenispoorten, wat de veiligheid en organisatie van de gevangenis tot een complex proces maakt.

Het is omdat de gevangenisautoriteiten de moeilijke taak hebben om een hoog niveau van veiligheid te handhaven en ontsnappingen en andere incidenten te voorkomen, dat Betafence volledige oplossingen heeft ontwikkeld om deze problemen op te lossen. Deze 20 pagina's tellende white paper richt zich op :

  • Uitdagingen voor de huidige penitentiaire inrichtingen
  • Beveiliging van de perimeter voor correctionele facilities
  • Verschillende beveiligingslagen met verschillende doelstellingen
  • Gevangenisbeveiligingslagen
  • Het kiezen van de juiste technologiemix
  • Perimeteroplossingen van Betafence

Verschillende bronnen helpen ons bij het beheer van dit document, zoals Penal Reform international document, World Prison brief, Security Magazine, Essentials of Corrections book ...Met dank voor hun bijdrage.

>>>Download onze White Paper over Perimeter beveiliging voor gevangenissen<<<


TOP