CASHBACK ACTIE
Ontvang 10% korting op jouw Betafence omheining

02/05/2018

Eigen huis cashback actie

Met de zomervakantie in het verschiet, kunnen we binnenkort weer met volle teugen gaan genieten van onze tuin, en dat doen we bij voorkeur in alle veiligheid. Dankzij de Betafence Cashback actie krijg je bovendien 10% korting op een Betafence omheining*. Ontdek meer over de actie en de voordelen!

Cashback actie 2018

Dankzij onze Cashback actie, ontvang je tussen 3 mei 2018 en 30 juni 2018 10% korting op jouw Betafence omheining*. 

De actievoorwaarden*

  1. Stuur een kopie van uw aankoopbewijs (met vermelding van hoeveelheden) en een foto van de realisatie tegen uiterlijk 30/07/2018 naar Betafence Belgium NV, Blokkestraat 34B, 8550 Zwevegem of mail naar info.benelux@betafence.com.
     
  2. Informatie die zeker vermeld dient te worden: voornaam, familienaam, adres, telefoonnummer, emailadres en rekeningnummer. De korting wordt rechtstreeks door Betafence teruggestort.
     
  3. De actie is geldig voor een beperkt aantal producten uit het Betafence assortiment (Geldig op onderstaande Betafence-panelen, -rollen en -poorten, niet op palen en toebehoren):


Meer informatie kan je terugvinden op onze onderstaande actiebon. 
BEKIJK DE ACTIEBON

 

Wist-je-dat?

Bij het doorsturen van een foto van je realisatie maak je daarenboven nog kans op een Bongobon t.w.v. € 250! Ontdek de voorwaarden HIER


TOP