GABIONS

gabions-betafence

De gabion schanskorven van Betafence, ookwel steenkorven genoemd, zijn samengesteld uit manden van draadnetwerk die door individuele panelen met elkaar verbonden zijn aan de hand van spiralen. De voorgeassembleerde korven hebben een korte installatietijd en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Meer dan 30 formaten zijn permanent uit stock leverbaar waardoor de levertijd laag is. Of u nu kiest voor een muur met een lange lengte of u stapelt uw schanskorven op elkaar, de keuze is aan u!

Ze bestaan uit duurzaam materiaal en beschikken op die manier over een lange levensduur. Door ze te vullen met stenen ontsaat er een zeer esthetische en natuurlijke look. Wist u trouwens dat ze waterdoorlaatbaar en met planten begroeibaar? Geen plantenbak voor in uw tuin, maar dankzij zijn specificaties kunnen plantjes er gemakkelijk doorgroeien. 

Het gebruik van de Weldmesh Gabion solutions als een efficïente oplossing om erosie tegen te gaan en om dijken te stabiliseren en te verstevigen is al jarenlang evident gebleken. Rivieren, kustlijnen, wegen en spoorlijnen kunnen allemaal onderhevig zijn aan continue of fluctuerende erosie, vragen om een doordachte oplossing om de inwerkende krachten te neutraliseren. Betafence Gabion systemen hebben hun dienst bewezen in vele nieuwe civiele realisaties om deze projecten economisch verantwoord en effectief aan te pakken.

De schanskorf producten zijn ontworpen om als muur te gaan fungeren om aarde of andere stevige materialen tegen te houden. 

 

Kies uw type gabions


TOP