ONTDEK DE AANTREKKELIJKE PRIVACY-OPLOSSINGEN VAN BETAFENCE OP BATIBOUW.

12/02/2019

Tijdelijk met een mooie korting!

Hoewel de mens van nature een sociaal wezen is, is privacy van groot belang voor zijn geestelijke rust en ngezondheid. Sociale contacten zorgen namelijk ook voor sociale druk en die kan best lastig zijn. Ieder mens voelt dan ook geregeld de behoefte om zich eventjes terug te trekken. Weg van de drukte, weg van het straatlawaai, weg van alles wat ‘moet’. Dat terugtrekken omschrijven we ook wel eens als ’thuiskomen'. En daarmee bedoelen we eigenlijk in de eerste plaats privacy opzoeken. Thuis is een plaats waar we ongeremd onszelf kunnen zijn, vrij van sociale druk en vreemde ogen. Zo bekeken is privacy de tweelingbroer van veiligheid. Privacy zorgt voor het veiligheidsgevoel dat we nodig hebben om zelf tot rust te komen en ons thuis te voelen. Een afgesloten, geborgen omgeving is daarbij uiteraard absolute voorwaarde. Afsluitingsspecialist Betafence speelt daarop in met een aantal innovaties die je privacy verbeteren op een heel aantrekkelijke manier. Kom ze allemaal ontdekken op de Betafence stand (Paleis 1 – stand 319) op Batibouw:

Voel je helemaal zen met HoriZen

Onze tuin is meer en meer het verlengde van onze living en ons terras wordt een beetje onze woonkamer. Het is een trend die we overal zien, ook bij de moderne appartementen waar het balkonterras vaak deel uitmaakt van de leefruimte. Onder de toepasselijke naam ‘HoriZen’ presenteert Betafence een compleet systeem om de privacybehoefte op dergelijke plaatsen in te vullen. Op een heel esthetische, moderne en creatieve manier bovendien. HoriZen kan je namelijk zelf invullen met panelen uit composiet, aluminium, veiligheidsglas en/of laminaat. Daarnaast kan je ze uitrusten met de HoriZen decoratieve panelen en/of geïntegreerde LED verlichting. Het HoriZen-concept biedt qua materialen en kleuren zoveel mogelijkheden dat het naadloos integreert in om het even welke architectuurstijl. Behalve extra privacy fungeert HoriZen ook als een performant windscherm dat de jaarlijkse terrastijd aanzienlijk verlengt.

HoriZen Glass
HoriZen system

Gabion Stonewall en Zenturo Super: stoere afsluitingen met natuurlijke materialen.

Zowel de Gabion Stonewall als de Zenturo Super dubbelwandige draadafsluiting bieden dezelfde visuele privacy als een gemetste muur of betonnen platen. Alleen zijn ze veel makkelijker te plaatsen en ogen ze veel natuurlijker, door de vulling die je zelf kan kiezen. Je kan ze namelijk vullen met grote kiezelstenen, lavasteen, keien, maar ook met schors, bamboe, boomstammetjes,… al naargelang de gewenste uitstraling van je eigen tuin. Zowel de Gabion Stonewall als de Zenturo gevulde wanden zijn echte eyecatchers die zich naadloos integreren in je tuin. Bovendien zijn ze begroeibaar door klimplanten waardoor ze uiteraard nog mooier opgaan in het natuurlijke landschap. Niet onbelangrijk ten slotte; naast de visuele privacy verbeteren ze ook de auditieve privacy. Een labotest met een Gabion Stonewall van 30 cm breedte en gevuld met lavastenen wees uit dat die het straatlawaai met meer dan de helft vermindert. Uit een bijkomende test blijkt dan weer dat een Gabion Stonewall er niet alleen stoer uitziet; hij weerstaat namelijk aan een windkracht van 165 km/uur.

Zenturo Super gevulde wand
betafence-zenturo-super
Murek-gabionowy-Zenturo

Screeno Wave & Screeno Line, voor visuele privacy op je bestaande afsluiting.

Beschik je reeds over een paneelafsluiting van Betafence, bijv. Het Nylofor 2D-type, dan kan Screeno Wave voor onmiddellijke visuele privacy zorgen. De Screeno Wave stroken of Screeno Line latten van hoogwaardig polypropyleen kan je eenvoudig en zonder gereedschap doorheen de mazen van een nieuwe of bestaande Betafence afsluiting weven. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor ze steeds passen bij de kleur van de palen en de panelen. Er zijn tevens diverse creatieve mogelijkheden om met Screeno origineel voor de dag te komen.

Doe je voordeel met de Betafence Batibouw actie

Vanaf 21/02/19 tot en met 31/03/19 loopt de Betafence Batibouw-actie op tal van residentiële omheiningen. Leer meer over de deelnemende producten en ontdek je voordeel vanaf 19/02/18 op www.betafence.be.

Batibouwactie 2019 van Betafence


TOP