HET BETAFENCE FORUM MAGAZINE 2018-1 IS UIT!
Hét magazine voor professionelen

27/01/2018

Betafence is wereldmarktleider met meer dan 135 jaar ervaring in de sector van perimeterbeveiliging. Betafence biedt één van de meest uitgebreide assortimenten op de markt, van een eenvoudige omheining op rol tot hoge beveiligingsoplossingen. Alle artikelen zijn op de website online te vinden. We streven naar de beste Betafence afrasteringsoplossing voor elk project.

Innoveren zit in ons DNA. Geen vernieuwing om de vernieuwing, maar om onze producten nog beter te maken én om in te spelen op nieuwe noden. Via het nieuwste magazine FORUM delen we graag enkele van onze meest recente projecten alsook enkele nieuwe Betafence producten. Benieuwd? Lees snel verder en ontdek meer.
 

ONTDEK ALLES IN DE NIEUWSTE FORUM EDITIE 2018-1!

LOKALE PROJECTEN

Ook in deze Forum kan u zich keer op keer laten verrassen én inspireren door tal van nieuwe lokale Betafence projecten.

securifor-2d-betafence-bahrajn-1
Securifor 2D BEKassure Installation
Faldivia snelvouwpoort van betafence

Een veelzijdigheid aan projecten die op de meest diverse plekken gezien kunnen worden, van luchthavens tot recreatieparken. Of het nu gaat om een nood aan hoogbeveiligde perimeterafsluiting of eerder een lage afbakening, Betafence biedt voor ieder project een oplossing op maat aan.

In FORUM nummer 2018-1 komen de volgende projecten uitgebreid aan bod:

  • Westdam in Zeebrugge
  • De spoorwegen in Dudelange, Luxemburg
  • Een Secura Pulse project in  Roeselare
  • Recreatiepark de Ster in Sint-Niklaas
  • Een HoriZen project in Faymonville
  • De luchthaven van Deurne
  • CreaZen project in de gemeente Waimes en bij het bedrijf 'Tuinconcepten Warnier' te Knokke
     

NIEUWE PROJECTEN

Betafence lanceert nieuwe producten die inspelen op nieuwe noden.

Publifor HVM

1. Publifor HVM
Een mobiele omheining voor evenementen en infrastructuur. Een veiligheidsbarrière die snel en efficiënt wordt opgezet en de menigte beschermt.

 

 

 

Blokad Bollards & Wedges
2. Blokad
Met de hoge veiligheidssystemen BLOKAD Bollards en Wedges biedt Betafence oplossingen aan die voertuigen tegenhouden zonder dat de vlotte doorstroming van het verkeer in het gedrang komt.

 

 

 

 

3. Schuifpoorten
Een perimeterbeveiliging mag nog zo stevig zijn, als ook de poort niet voldoet aan dezelfde veiligheidsnormen, mist de omheining haar doel! Betafence biedt heel wat schuifpoorten aan met elk zijn mogelijkheden en verschillende opties. 

Bovendien lanceert Betafence de Bekamatic SC configurator en calculator. Creëer uw vrijdragende schuifpoort in vier stappen en bekom een gedetailleerde adviesverkoopprijs. Wacht geen uur op uw adviesverkooppijs, via de calculator heeft in een paar stappen het resultaat! Wist u trouwens dat na het plaatsen van uw nieuwste Bekamatic schuifpoort, u deze kan gebruiken voor intensief gebruik?
 


TOP