GABION STONEWALL GENOMINEERD VOOR DOBBIT BEST CHOICE AWARD

24/04/2018

Het nieuwe Betafence systeem Gabion Stonewall is genomineerd voor de Dobbit Best Choice Award 2018 in de categorie 'Tuinproducten'. Deze award zet de meest innovatieve DIY-producten per categorie eens goed in de bloemetjes! 

Elk jaar gaat Dobbit op zoek naar nieuwe doe-het-zelf producten op de Belgische markt. Om innovaties in de sectoren aan te moedigen reiken ze dan ook graag een award uit. Dit jaar is onze nieuew Gabion Stonewall één van de uitverkorene. De winnaar van de award mag een jaar lang het nieuwste Dobbit Best Choice-label dragen! Een hele eer waar wij graag aan willen meedoen. De consument heeft de keuze te stemmen op zijn favoriete product, dit per categorie. Op het einde van de rit, 21 juni 2018, wordt er een winnaar per categorie bepaald.

WE NEED YOU!
De Gabion Stonewall is genomineerd! Help jij ons deze award mee naar huis nemen? Stemmen op de Betafence Gabion Stonewall doe je HIER online. Vul jouw e-mail adres is, klik op de categorie 'Tuinproducten' en vervolgens op de Betafence Gabion Stonewall. Stemmen kan t.e.m.14 juni 2018 om 23.59 u. Heb je meerdere favorieten? Je hebt de mogelijkheid om uit alle categorieën één genomineerd product uit te kiezen. Vul je mailadres is en stem online! 

De Gabion Stonewall is een product met een bredewaaier aan voordelen voor een esthetische (tuin)omheining. Niet zomaar een schanskorf maar een gevulde wand mét geïntegreerde palen die tevens zorgt voor geluidsreductie. Wist je trouwens dat steenkorven geschikt zijn als maatregel om geluid te reduceren in de tuin of het huis? Na testen in een erkend labo volgens de ISO norm 10140-2 en 717-1, bleek dat de Gabion Stonewall het direct geluid halveert! We zetten graag even enkele troeven van onze Gabion Stonewall op een rijtje:

  • Een uniek geïntegreerd paalconcept voor het opbouwen van gevulde wanden
  • Te combineren met gelaste gabion panelen.
  • Flexibel in hoogtes en breedtes
  • Palen na afwerking gevulde wanden niet meer zichtbaar
  • Eenvoudige en vlugge installatie
  • Stevige constructie
  • Vulling met stenen

Meer informatie over de Dobbit Award kan je terugvinden op de website van Dobbit. Alvast bedankt om te stemmen voor de nieuwste Betafence Gabion Stonewall!   

 


TOP