ONTWERP ONLINE UW EIGEN HORIZEN PRIVACYOMHEINING
HoriZen configurator

29/09/2017

Tegenwoordig genieten we graag van onze tuin in alle rust en vrijheid, met de nodige privacy. Op Batibouw 2017 stelden we onze nieuwe, stijlvolle privacyomheining HoriZen voor aan het grote publiek, en dat was een daverend succes. Dankzij de gloednieuwe HoriZen configurator kan u nu ook zelf uw HoriZen omheining online simuleren.

De mogelijkheden met HoriZen zijn quasi eindeloos. Het systeem is er in verschillende materialen, met diverse trendy designs en in een waaier van hedendaagse kleuren. Tal van decoratieve accessoires en opvallend slimme features zoals LED-verlichting vervolledigen het aanbod. Klik hier voor meer informatie over het HoriZen privacysysteem.

HoriZen configurator

Dankzij de gloednieuwe HoriZen configurator kan je nu ook online je eigen privacyomheining ontwerpen! Kies de gewenste materialen en kleuren in de gewenste afmetingen, en in enkele clicks heb je een voorstelling van je zelfontworpen HoriZen privacyomheining. Klik hier voor de HoriZen configurator. 

Inspiratiegids

Aangezien heel wat HoriZen elementen gecombineerd kunnen worden, heeft de eindgebruiker bijna onbeperkte mogelijkheden om zijn omheining te personaliseren en zo unieke toepassingen te creëren in de tuin, om het huis en rond het terras. Kortom, er is een oplossing voor elke locatie waar privacy gewenst is. Meer weten over HoriZen? Bekijk dan zeker de HoriZen Inspiratiegids.

banner-horizen-configurator-fr-2480x520px.png