BEKAMATIC CONFIGURATOR EN CALCULATOR
Creër uw poort en bekom een gedetailleerde prijs

Via deze online configurator en calculator creëert u in slechts vijf stappen uw geautomatiseerde Bekamatic schuifpoort en bekomt u een gedetailleerde prijs. U kan uw projecten bewaren voor later gebruik. Voor uitgebreide mogelijkheden om vb. uw offerte te printen met uw logo, dient u in te loggen op de Bekamatic configurator.

Met de Bekamatic SC geautomatiseerde vrijdragende schuifpoort; “Dé expertpoort”, combineert Betafence praktische ervaring met technische knowhow. Enkele troeven van de Bekamatic geautomatiseerde schuifpoort zijn:

  • Uitgebreid assortiment
  • Compleet systeem
  • Harmonie
  • Stevige constructie
  • Elektrische kast
  • Ontwikkeld voor intensief gebruik

1. Kies de mechanische kenmerken van de Bekamatic schuifpoort zoals de hoogte, vrije doorgang, invulling, onderbalk, motorisatie en kleur.

2. Het volgende gedeelte omvat de veiligheidstoebehoren van de Bekamatic teneinde conform te zijn met de Europese Normering EN13241-1. Afhankelijk van het land of poortomgeving zijn bijkomende veiligheidsvereisten noodzakelijk. Veiligheidsdruklijsten, fotocellen, zwaailichten, ... dient u zorgvuldig in te geven.

3. Vervolgens gaat u aan de slag met de toegangscontrole opties.

4. Opties. Betafence biedt u verschillende opties aan om uw Bekamatic schuifpoort te optimaliseren. Ze zijn niet verplicht maar afhankelijk van de locatie van de poort en uw specifieke noden kunnen ze u commerciële voordelen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een tandenkam, verwarmingselement, een poortsluiten, etc.

5. U bent klaar! De Bekamatic geautomatiseerde schuifpoort is helemaal ontworpen. In de laatste fase van de configurator kunt u alle details van uw ontwerp terugvinden, alsook de gevraagde opties en de prijs (zonder installatiekosten en BTW). 

Wenst u meer informatie over de Bekamatic? Neem dan hier een kijkje of download de bijkomende documenten gegeven in de configurator. 


TOP